Home
Het project
Over het project
Over ANICAV
Biologische ingeblikte tomaten
Waarom ze kiezen?
Duurzaam transformatieproces
Voedings- en gezondheidsvoordelen
Kwaliteit en smaak
Veelzijdigheid en variëteiten
Recepten
Voorgesteld door ons
Voorgerechten en Gerechtjes om te Delen
Desserts
Hoofdgerechten
Pasta en Risotto
Soep
Groentegerechten
Voorgesteld door Chefs
Voorgerechten en Gerechtjes om te Delen
Andrea Moio
Davide Civitiello
Marlena Spieler
Massimo Riccioli
Viviana Marrocoli
Desserts
Marlena Spieler
Viviana Marrocoli
Hoofdgerechten
Andrea Moio
Marlena Spieler
Massimo Riccioli
Viviana Marrocoli
Pasta en Risotto
Andrea Moio
Gennaro Esposito
Marlena Spieler
Massimo Riccioli
Viviana Marrocoli
Soep
Marlena Spieler
Viviana Marrocoli
Groentegerechten
Andrea Moio
Marlena Spieler
Viviana Marrocoli
Video Recepten
Multimedia
Promotioneel Materiaal
Galerij
Video
Spellen
Afbeelding schuifpuzzel
Woordzoeker
WOORDEN ZOEKEN
Blijf op de hoogte
Nieuws
Evenementen
Enquête
Media en PR
Perspakketten
Persberichten
Persrecensie
Ledenbedrijven
Contacten
Chiudi
RGFE
Suggested by Chefs
Kogt Torsk (kabeljauw) met biologische gehakte tomaten uit blik, olijven en kappertjes
Gepofte aardappelen ‘all’amatriciana’
Currywurst met pittige tomatensaus, ketchup en een vleugje kerriepoeder
Pappa al Pomodoro (Brood- en tomatensoep)
Kibbeling, gepaneerde visstukjes met tomatenbeslag en mayonnaise
Gerookte haring met geroosterde paprika en biologische hele gepelde tomatensaus
Zweedse stijl zalm (gravlax), biologische datterini cherrytomaten en basilicum focaccia
Montanare, of mini gefrituurde pizza’s
Köttbullar
Eieren in het vagevuur
Pannenkoeken
Vegetarische rijst Sartù
Glutton’s Style Swordfish
Calabria: Scarpariello Pasta met ‘Nduja
Tuscany: Pappa al Pomodoro (Rustic Tomato and Bread Soup)
Emilia: Friggione Bolognese (uienstoofpot met tomaat geserveerd op rustiek zuurdesembrood)
Trentino: Canederli (broodnoodels) met tomatensaus
Ligurië: Ligurische ‘accommodato’ stokvisstoofpot (zo genoemd omdat de vis ‘gerangschikt’ wordt op de groenten)
Umbrië: Brosega-eieren
Marche: Gerookte penne
Puglia: Focaccia barese (uit Bari) met tomaten uit blik, burrata en basilicumpesto
Sicilië: Penne alla Norma
Lazio: Spaghetti alla Amatriciana
Campania: Parmigiana di melanzane (Aubergine Parmigiana)
Veneto: Venetiaanse gestoofde pens
Piëmont: Ruby Red ‘rubra’ of ‘bagnetto rosso’ saus – Italiaanse ketchup
Spiced Cabbage with Tomatoes
Ratatouille
La Parmigiana – Baked aubergine layered with tomato sauce and mozzarella
Japanese miso parmigiana
Pappa Al Pomodoro – Tuscan bread and tomato soup
Gingery tomato yogurt soup
Tomato-red seafood risotto
Summer tagliolini with ragu sauce and veal tartare
Spaghetti al Pomodoro
Ravioli with aubergine and smoked provola cheese, and cherry tomato sauce
Penne arrabbiata with coriander chutney
Crispy spicy spaghetti with prawns
Creamy Corn and Tomato Risotto
Bucatini with aubergines
Tuna fish burger
Salt cod with tomatoes, olives and capers
Pan-seared tuna with cherry tomato jam
Moroccan-inspired chicken tajine with tomatoes, lemon, peppers & olives
Fried chicken with spicy cherry tomato sauce
Fish fillets pan-seared in sweet and sour spicy tomato sauce
Tomato Cheesecake
Vegetable Dumplings with Spicy Tomato Dipping Sauce
Spaghetti frittata
Soft cheese in tomato sauce
Shakshuka
Pizza margherita
Pan-seared octopus on cannellini bean cream and cherry tomato jam
Chinese steamed dumplings with cherry tomato and soy sauce
Bloody Massimo