Chiudi

RGFE

Veelzijdigheid en Variëteiten


Rood Goud uit Europa Biologische ingeblikte tomaten zijn een veelzijdige keukenbasis die in verschillende vormen komt en gebruikt kan worden in talloze recepten, zoals sauzen, stoofschotels of soepen, en zorgt voor het hoogste kwaliteitsproduct voor de beste smaak en smaak in je uiteindelijke gerechten.

We bieden een scala aan variëteiten om uit te kiezen:

Biologische hele gepelde tomaten worden ingeblikt zodra ze worden geplukt, gekookt, gepeld en bewaard in hun eigen sap. Ze hebben een perfecte balans van zoetheid en zuurheid en vereisen minimale bereiding, waardoor ze ideaal zijn voor vele gerechten zoals pastasauzen, pizza, soepen, stoofschotels en vlees- of visrecepten.

Biologische in blokjes gesneden tomaten worden gemaakt door het hakken en verwijderen van de zaden uit verse tomaten en het bewaren ervan in hun sap. Ze hebben minder watergehalte, waardoor ze perfect zijn voor snelle pastasauzen of visgerechten.

Biologische cherrytomaten worden direct na de oogst met hun sap ingeblikt om hun zoete smaak te behouden. Ze zijn uitstekend om kleur toe te voegen aan groentegerechten, het maken van snelkokende sauzen en het bakken in de oven.

Biologische tomatenpassata (tomatenpuree) is gemaakt van gepureerde tomaten die zeer kort aan een zeer hoge temperatuur worden verhit zodat de voedingsstoffen niet worden aangetast, vervolgens gezeefd, licht geconcentreerd en gebotteld. Passata heeft een romige dichtheid en een intense smaak met een opvallende zoete noot. Het is perfect voor zowel snelle recepten, zoals marinara saus, als langzaam gekookte recepten, zoals ragu.

Biologische tomatenconcentraat wordt gemaakt van gekookte en ingedikte tomatenpuree. Het is perfect om kleur en smaak toe te voegen aan langzaam gekookte gerechten zoals vleessauzen, soepen, stoofschotels en ovenschotels.