Home
Het project
Over het project
Over ANICAV
Biologische ingeblikte tomaten
Waarom ze kiezen?
Duurzaam transformatieproces
Voedings- en gezondheidsvoordelen
Kwaliteit en smaak
Veelzijdigheid en variëteiten
Recepten
Voorgesteld door ons
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Voorgesteld door Chefs
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Video Recepten
Multimedia
Promotioneel Materiaal
Galerij
Video
Spellen
Afbeelding schuifpuzzel
Woordzoeker
WOORDEN ZOEKEN
Blijf op de hoogte
Nieuws
Evenementen
Media en PR
Perspakketten
Persberichten
Persrecensie
Ledenbedrijven
Contacten
Chiudi
RGFE
Pasta and Risotto
Calabria: Scarpariello Pasta met ‘Nduja
Trentino: Canederli (broodnoodels) met tomatensaus
Marche: Gerookte penne
Sicilië: Penne alla Norma
Lazio: Spaghetti alla Amatriciana
Tomato-red seafood risotto
Summer tagliolini with ragu sauce and veal tartare
Spaghetti al Pomodoro
Ravioli with aubergine and smoked provola cheese, and cherry tomato sauce
Penne arrabbiata with coriander chutney
Crispy spicy spaghetti with prawns
Creamy Corn and Tomato Risotto
Bucatini with aubergines